Hello you Jovial People !

Please click on Blog Surfer button to your left to make this blog No. 1 in the surfer list. Thank you.

Warning - Do not share with the Boss (or wife) !!

Check out the Advert Banners too - never know when info comes handy.....

Tuesday, August 31, 2010

Funny Ancient Facebook Posts !

What if Facebook existed from the inception of earth and what would have various beings have thought throughout the years - Here is being creative !!!

Monday, August 30, 2010

Young Virgin

A woman takes her 16-year-old daughter to the doctor.
The doctor says, "Okay, Mrs. Jones, what's the problem?"

The mother says, "It's my daughter, Debbie. She keeps getting these cravings, she's putting on weight, and is sick most mornings."

The doctor gives Debbie a good examination, then turns to the mother and says, "Well, I don't know how to tell you this, but your Debbie's pregnant - about 4 months, would be my guess."

The mother says, "Pregnant?! She can't be, she has never ever been left alone with a man! Have you Debbie?"

Debbie says, "No mother! I've never even kissed a man, I'm still a virgin!"

The doctor walked over to the window and just stood there staring out into orbit. About five minutes pass and finally the mother says, "Is there something wrong out there doctor?"

The doctor replies, "No, not really, it's just that the last time anything like this happened, a star appeared in the east and three wise men came over the hill. And there's no way I'm going to miss it this time!!!


Friday, August 27, 2010

Wednesday, August 25, 2010

Not Funny, but, In your Face !!

Once a Smoker was smoking at the airport..... ....

A gentleman came & asked him, How much do you smoke a day?

Smoker: Why are you asking such question?

Gentleman replied: If you had collected that money instead of smoking,
the plane which is in front of you, would have been yours.

Smoker asked that gentleman: Do you smoke?

Gentleman: No.

Smoker asked: Does that plane belong to you?

Gentleman replied: No.

Smoker: Thanks for your kind advice, but that plane is mine.

[Smoker's Name-Vijay Mallya - Owner Kingfisher Airlines]

 Dr. V. Mallaya

Wednesday, August 18, 2010

Kiss My Ass !!

And that's when this accident happened I guess !!

A married couple was in a terrible accident where the man's face was severely burned. 

The doctor told the husband that they couldn't graft any skin from his body because he was too skinny. So the wife offered to donate some of her own skin. However, the only skin on her body that the doctor felt was suitable would have to come from her buttocks. 

The husband and wife agreed that they would tell no one about where the skin came from, and they requested that the doctor also honor their secret. After all, this was a very delicate matter. After the surgery was completed, everyone was astounded at the man's new face.
He looked more handsome than he ever had before! All his friends and relatives just went on and on about his youthful beauty! 

One day, he was alone with his wife, and he was overcome with emotion at her sacrifice. 

He said, 'Dear, I just want to thank you for everything you did for me. How can I possibly repay you?' 

'My darling,' she replied, 'I get all the thanks I need every time I see your mother kiss you on the cheek.'

Monday, August 16, 2010

A Prayer to God - But Very Funny !

"Dear God, this year please send clothes for all those poor ladies  in Daddy's computer, Amen."

Thursday, August 12, 2010

Very Funny stuff - think different - lateral thinking


1. ------------


Ans. = man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.


2. ------------




Ans. = I understand


OK . . .
 Got the drift ?

Let's try a few now and see
 how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/ g/


Ans. = reading between the lines


4.   r 

Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.



5.      cycle 


Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!




6. ------------ 



Ans. = two degrees below zero



C'mon give it a little thought ! !



7. ------------



Ans. = neon light
 ( knee - on - light )


U can prove u r smart by getting this one.


8.                    ------------ ---

          feet feet feet feet feet feet



Ans. = six feet underground



Oh no, not again ! !




9.  he's X  himself


Ans. = he's by himself



Now u messing up big time.



10. ecnalg


Ans. = backward glance


    Not even close ! !



11. death ..... life


Ans. = life after death


Okay last chance ............ ......



Ans. = think big ! !



And the last one is real fundoo - - -


13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..


Ans. =  long time no 'C'
( see )    

Popular Posts